آخرین اخبار
کد مطلب: 76457
جنايت شيميائي گروه هاي تکفيري و ژست بشر دوستان? حاميان ديروزي صدام تکفيري
تاریخ انتشار : 1393/01/01
نمایش : 654

به گزارش سلام لردگان به نقل از  شبکه اطلاع رساني دانا ؛ تراژدي قتل عام صدها انسان بي گناه وجدان بيدار هر انساني را به دردخواهد آورد،عملي شنيع و هولناک که نشان دهند? خوي پست گروه هاي تکفيري و حاميان خبيث آنها به سردمداري آمريکا و اسرائيل  و قدرت هاي ظالم غربي و رژيم هاي مرتجع و طاغوتي عربي مي باشد.

تروريستهايي که پيش از اين ثابت کرده اند حتي به زن و کودک هم رحم نمي کنند و ابايي از بريدن سر و مثله مثله کردن اجساد قربانيان خود هم ندارند، اخيرا با حمله وحشيانه به منطقه اي در حومه دمشق با استفاده از سلاحهاي شيميايي اهدايي حاميان خود، جنايت هولناکي را رقم زدند و بلافاصله بلندگوهاي تبليغاتي قدرتمندشان به ويژه العربيه و الجزيره، در يک هماهنگي عجيب به پخش گسترده اين تصاوير آماده شده در چندين نوبت پرداختند تا افکارعمومي را عليه نظام سوريه تهييج کنند و اينگونه القا کردند که نظام سوريه مرتکب جنايت وحشتناکي در حق کودکان و زنان شده است.

ژست بشر دوستان? عاملان جنايت  براي مردم سوريه

بايد اذعان نمود جنايت شيميائي تکفيري هاي وهابي که با حمايت تسليحاتي آمريکا ، اسرائيل و رژيم هاي ديکتاتوري عربي و حمايت هاي فراوان دولت ترکيه انجام گرديده است نه تنها با سکوت کامل  رسانه هاي غربي و صهيونيستي و ديگر رسانه هاي وابسته مواجه گرديده است بلکه با هجمه گسترده رسانه اي و سياسي عليه نظام سوريه و متهم کردن ارتش سوريه به ارتکاب جنايات عليه مردم و درخواست از جامعه بين المللي براي دخالت با هدف حمايت از شهروندان سوري همراه گرديده است.

در همين زمينه مواضع دروغين و ژست انسان دوستان? مقامات امريکائي و قدرت هاي غربي و نيز مقامات عربي و اتحادي? عرب و نخست وزير ترکيه وحتي جنايتکار اسرائيلي يعني شيمون پرز در همدردي با مردم سوريه بسيار دردآور مي باشد،به راستي چگونه است که تسليحات شيميايي از اسرائيل ،عربستان،ترکيه،اردن و برخي کشورهاي اروپائي به گروه هاي تکفيري داده مي شود و جنايات تکفيري هاي وهابي در وقوع چهارشنب? خونين در سوريه با تصاوير ماهواره اي در شوراي امنيت اثبات مي گردد و اسناد و مدارک، برخلاف شارلاتانيزم رسانه اي رسانه هاي غرب بر عليه گروه هاي تکفيري استوار مي باشد؟

جان زنان و کودکان سوري؛ ملعب? جنايت کاران امريکائي و مدعيان دروغين حقوق بشر!

در باب جنايت اخير بايد گفت  طبق گزارش پزشکان بدون مرز، چهارشنبه گذشته ??? نفر در حومه دمشق براثر استنشاق گاز‌هاي شيميايي که بر سيستم اعصاب تأثير مي‌گزارد کشته شدند.

ليکن معارضين جنايتکار سوريه با دروغ پردازي در تعداد تلفات کشته شدگان ،حتي از اجساد مردم مظلوم و بي گناه سوريه در راستاي اهداف پليد خود استفاده مي کنند.

 لذا با اعلام بيش از هزار کشته و يا 800کشته در روز چهارشنبه ،براي جنايت خود به دنبال متهم مي باشند  و با هجمه رسانه اي سنگين  عليه  ايران و حزب الله و ارتش سوريه به دنبال تحريف افکار عمومي هستند،که اين امر نشان دهند? ماهيت پليد مدعيان حقوق بشر است  زيرا بسياري از اين کشورهاي غربي و به ظاهر مدافع حقوق بشر در حمايت و تحريک ديکتاتورهائي مانند صدام براي استفاده از تسليحات شيميايي از سابقه ننگيني برخوردار هستند.

جنگ رسانه اي امريکا و متحدانش عليه دولت سوريه و کشورهاي حامي مقاومت به نوعي خودزني امريکا و گروه هاي مخالف سوريه براي برون رفت از شکست هاي متعدد تکفيري در سوريه است.

جبه? کفر براي تقويت گروه هاي مضمحل شد? تکفيري،به آنها اجازه داد تا اين گروه ها با استفاده از تسليخات اهدائي اسرائيل،قدرت هاي غربي،آمريکا،و رژيم هاي مرتجع عربي کشتار هولناک روز چهارشنبه را بيافرينند تا معادلات سياسي و نظامي به نفع اين گروه ها تغيير يابد که قطعا در اين مسير ناکام خواهند ماند.

مدعيان امروزي حقوق بشر ؛حاميان ديروزي صدام تکفيري در استفاده از تسليحات شيميايي

هم چنين بايد هجم? سنگين رسانه هاي غربي و نيز رسانه هاي مزدور برخي کشورهاي عربي را در راستاي تضعيف محور مقاومت و حفظ منافع اسراييل ارزيابي نمود و در پاسخ اين اتهامات بي اساس بايد گفت،اولا اسناد و مدارک موجود در ارتباط با جنايت روز چهارشنبه بر خلاف ادعاهاي امريکا و متحدانش را اثبات مي سازد در ثاني کشورهاي مدعي حقوق بشر خود در سال هاي نه چندان دور براي جنايت شيميايي  صدام در حلبچه به او چراغ سبز نشان دادند و در حال حاضر نيز با حمايت هاي وقيحانه خود راه را براي جنايت هاي هولناک گروه هاي تکفيري هموار نمودند و بسيار جاي تأسف از برخي مدعيان حقوق بشر است  که جان کودکان و زنان سوري بازيچ? اهداف و توطئه هاي پليد دولتمردان امريکا و متحدانش قرار گرفته است.

 در ادامه بايد گفت  ايران خود قرباني تروريسم است و برخي از مناطق ايران در طول جنگ تحميلي مورد حملات شيميايي صدام قرا گرفت و حتي صدام ملعون با هم وطنان خود نيز رحم نکرد و با چراغ سبز مدعيان امروزي حقوق بشر تنها در يکي از موارد استفاده رژيم بعث صدام از اين قبيل سلاح‌ها بر عليه شهروندان عراقي حامي ايران  در اسفند ????، متجاوز از ???? نفر غيرنظامي کشته و ???? نفر ديگر مجروح شدند.

نکته قابل توجه اين است که اين مدعيان حقوق بشر مانند آمريکا،فرانسه،آلمان و انگليس و با حمايت مالي رژيم هاي مرتجع عرب، صدام را به تسليحات شيميائي مجهز و در حالي که رزمندگان اسلام پيروزي هاي خيره کننده اي را به کسب نمودند جنايت حلبچه به عنوان اوج ذلت صدام تکفيري و حاميان غربي او محسوب مي گردد،هم چنين در جنايت روز چهارشنبه سوريه نيز نشان?  اوج ضعف و ناتواني و ذلت مخالفان سوريه و گروه هاي تکفيري و امريکا و متحدانش در نبرد ميداني و نيز تحولات سياسي ارزيابي مي گردد.

 

 

 

 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 



جهت عضويت در کانال های خبري سلام لردگان روی تصاویر کليک کنيد
پیوند
سايت رهبري

دولت

مجلس